SEND DIT HUSANLÆG UDENHVER GANG

Ikke nok med at du har brug for en sund vifte i ny og næ, nogle planter bliver også enormt forbedret af et ophold udendørs. En varm sol på deres grønne pære eller den blide brise gennem deres blade er rigtige boostere og sikrer, at de kan tage den indendørs igen.

samling potte og plante efterår 2020 betonkrukker og kaktusser | potteplante udenfor
Tropiske planter
De fleste planter kommer fra et sted langt fra det kolde Holland. De vokser i en varm ørken eller en fugtig regnskov. De finder mere eller mindre den varme i vores stuer, men de mangler de andre fordele ved at bo i naturen. Hos os er det nogle gange virkelig overlevelse i de tørre nye huse, især om vinteren. Derfor er det meget rart at være ude et stykke tid efter en tropisk potteplante: en rigtig regnbyge i stedet for et skud fra vandkanden gør underværker.

Regn elskere
Nogle stueplanter kommer sig direkte fra en spray eller bare i brusebadet. Ved at sprøjte øger du luftfugtigheden og efterligner levevilkårene i troperne. Er det 15 grader eller højere udenfor, og kan du se på Buienradar, at det vil regne? Så kan du sætte planter, som du normalt sprøjter udenfor. De tror, ​​at regnvand er endnu bedre end vores postevand.

Sørg blot for, at planten står i en potte med huller i bunden, så overskydende vand kan løbe af. Det er bedst at holde sig tæt på for at se, om potteplanten ikke skyller helt af. En urtepotte på hjul er super praktisk, så du nemmere kan flytte den indefra og ud og omvendt.

Disse planter elsker en regnbyge:

Leave a Reply

Your email address will not be published.