HVAD ER EN PLANTEBESKYTTER, OG HVORFOR ER DET SÅ BEHAGELIGT?

Den ene plante foretrækker at blive vandet hver dag, og den anden en gang om ugen er nok. Vi ønsker alle, at vores planter skal være glade og vokse godt, men at holde øje med denne tidsplan er ikke for alle. Heldigvis findes der praktiske værktøjer, såsom plantevandingsmaskiner. Hvad gør de helt præcist? Vi forklarer det nedenfor.

hvid pejs med reliefkunst og glasvase | plantevanding Plantekrukke på komfurpotte, fletskammel og træramme med spejl, selvmalet østershvid, Zenza. Flaskevase Loods 5, trækrukke Råvarer. Varm nuance og blød østersfarve vægfarve blandet selv. Pejsen er original.
plantevanding
Plantevandingsanordninger, drypsystemer og vandkugler gør alle det samme: vandplanter. De er klar til at bruge systemer, der forsyner potteplanter med vand i lang tid. De gør virkelig pleje af planter meget nemmere, hvis du ikke er født med grønne fingre eller har lidt tid til at passe dem. Alt du skal gøre er at fylde vandkuglen op igen, når den er tom. Og det burde virke, ikke?

Hvordan virker det?
Man fylder en plantevandingsanordning i form af en vandkugle med vand og lægger den fast i jorden ved siden af ​​potteplanten. Vandingsapparatet frigiver så vandet lidt ad gangen. På den måde drikker planterne kun, når de er tørstige, og de får lige nok vand.

Ikke alle plantevandingsmaskiner er lige så flotte. Gå efter mindre iøjnefaldende vandkugler, som disse glasvandingsmaskiner fra Dille & Kamille. Glas ser også meget mere komplet ud end plastik.

forblive hydreret
En fordel ved vandløg er, at de stikker dybt ned i jorden og vander planterne fra bunden. På denne måde kan rødderne lettere optage vandet, og dine planter forbliver bedre hydreret. Især rart, når jorden ofte er tør. Der er en god chance for, at vandet ikke går direkte til planterne, men bliver optaget af jorden. Giv planterne plantemad af og til med en almindelig vandkande for at give dem et boost, det gør dem ekstra glade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.